Sunt Instructor Triatlon, Antrenor Personal, Instructor Fitness, Instructor Indoor Cycling, Tehnician Nutritionist si sportiv amator, cu experienta de mai multi ani in sportul de anduranta si cu multe mii de kilometri adunati in alergare si in ciclism.

La inceput a fost dorinta de a-mi descoperi limitele, iar apoi de a le depasi. 

Pentru a putea face trecerea de la o persoana activa, la una cu un program regulat de antrenament, uneori foarte intens, derulat pe tot parcursul anului, am fost nevoit sa ma documentez si sa experimentez destul de mult.

In final am ajuns sa imi imbogatesc portofoliul de cunostinte prin participarea la diverse cursuri si obtinerea mai multor atestate de instructor sportiv.

Acum am doua variante: sa pastrez pentru mine toata experienta si cunostintele acumulate sau sa le impart cu cei ce sunt la inceput de drum, sau cu cei ce au facut deja primul pas dar doresc sa isi depaseasca performanta actuala.

Am ales sa nu fiu egoist, sa impart experienta acumulata si sa ajut alti pasionati de sport si triatlon sa atinga nivelul de satisfactie personala pe care il am eu, sa ii ajut sa planga de fericire (asa cum am plans eu dupa primul maraton si primul Ironman) chiar daca aceasta inseamna multe ore de durere si schimbarea modului de viata.

Am ales sa ajut la o schimbare in bine a celor ce isi doresc acest mod de viata si la "injectarea" in doze mici, dar constante a "drogului efort".

Nu iti pot promite ca vei fi pe primul loc pe podium (aceasta depinde si de nivelul tau de implicare si de timpul pe care poti sa il acorzi antrenamentelor), dar iti pot promite ca vei ajunge sa fi capabil de performante sportive care acum ti se par imposibile.

 

Bogdan Maximilian Stroe

Povestea noastra

0742.13.00.14  |   contact@efortclub.ro

Bucuresti, Romania

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon