PB 10K - Bogdan Stroe

03.04.2017

Duminica, la concursul Uniqa Bucharest 10K, am batut toate recordurile mele si am atins un nou PB pt 10K.

 

La general m-am clasat pe locul 43/1.136 concurenti, iar la grupa mea de varsta 36-50 ani, pe locul 17, cu mentiunea ca la 47 ani ma apropii de pragul superior al categoriei!

 

Timpul obtinut: 40:09, adica un pace de 4 min/km.

 

Zic ... nu este rau pentru o persoana care se antreneaza doar de 4 ani si nu mai este de mult un "tinerel".

 

Pe langa acest PB, ceea ce ma bucura este ca ma simt excelent. Nu am nici un fel de "dauna", aspect care nu imi amitesc sa se mai fi intamplat.

 

Sunt sigur ca nu am descoperit nici o reteta magica. Dar tot atat de sigur sunt ca am reusit sa deslusesc tainele alcatuirii unui program de antrenament eficient si ca rezultatele ultimului an mi-au dovedit acest lucru. 

 

In plus, mai nou ... am inceput sa imbin antrenamentul cu "elemente de nutritie sportiva", ceea ce cred ca are efect asupra starii de bine de dupa competitie.

 

Suntem abia la inceputul unui nou an competitional, asa ca voi fi foarte atent la cum voi evolua anul acesta, cu atat mai mult cu cat am si un calendar competitional mult mai incarcat decat anii trecuti. 

 

Va voi tine la curent cu ce am mai facut, atat la concursurile mele, cat si cu Efort Club, care este proiectul meu de suflet si care, surprinzator pentru un proiect cu doar 2 luni vechime in piata, se dezvolta foarte bine.

 

Intr-un post viitor va voi povesti cum s-au descurcat copii la cursa Family Run si cum ne-am clasat pe locul V, fara sa ne fi gandit vreun pic la o astfel de performanta.

 

Urmatorul concursRedis Record Run 6H, un concurs de alergare de 6 ore ce se desfasoara, sambata 8 aprilie pe Stadionul Dinamo.

Va fi prima oara cand voi alerga o perioada atat de mare de timp. Este o pregatire pentru primul meu Ultra Trail de 114 km ce va fi in octombrie in Cappadocia/Turcia.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Articole recomandate

Preda Publishing partener Efort Club

April 10, 2017

1/5
Please reload

Articole recente
Please reload

Arhiva
Please reload

Cauta
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

0742.13.00.14  |   contact@efortclub.ro

Bucuresti, Romania

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon