Partenerii comeriali si reducerile oferite - astazi magazinul de biciclete Mos Ion Roata

26.09.2017

Incepand de astazi, va vom prezenta partenerii comerciali ai Efort Club si reducerile comerciale de care puteti beneficia la fiecare dintre ei.

 

De la infiintare, Clubul Sportiv Efort a dorit sa ofere un pachet complet de servicii si produse pentru sportivi, in special pentru cei de anduranta (triatlonisti, maratonisti, ultra ...).

 

Drept urmare, am reusit ca sub marca "Efort Club" sa va putem oferi:

- servicii de antrenament Adulti si Copii

- servicii de recuperare medicala sportiva

- servicii de nutritie

- echipament sportiv

- alimentatie pentru sportivi

- carti motivationale si inspirationale 

- sala de fitness/aerobic

- tabere si excursii de antrenament (in curand!)

 

Puteti beneficia de discount-uri semnificative la toate aceste servicii si produse prin simpla achizitie a unui Card de Membru Efort Club.

 

Puteti deveni membrii ai Clubului Efort pentru perioade de 1 luna, 6 luni sau 1 an.

Platind o cotizatie de minim 50 Ron/luna puteti beneficia de reduceri de maxim 25% pentru produsele si serviciile oferite de Efort Club si de partenerii sai.

 

Deschidem lista partenerilor cu MOS ION ROATA, magazin de

 biciclete, echipament si accesorii aferente.

Magazinul Mos Ion Roata, situat in Bucuresti, Soseaua Stefan cel Mare nr.15 este unic importator in Romania al marcilor: Felt, Castelli, Catlike, Vittoria si XLC.

 

Felt - este unul dintre brand-urile de biciclete renumite, recunoscute si apreciate in randul ciclistilor de performanta, mai ales in competitiile de triatlon si IronMan. Felt produce biciclete extrem de competitive, cu o geometrie si o aerodinamicitate excelente, ce iti confera o pozitie mai buna in sa, o forta de pedalare mai mare si picioare mai odihnite la finalul unei curse lungi.

 

Castelli - probabil cel mai apreciat echipament pentru ciclism si triatlon din Romania. Foarte multi sportivi de triatlon folosesc echipamentele Castelli! Avantajul enorm al acestor echipamente consta in calitatea materialului care absorbe foarte putina apa si se usuca foarte repede, inclusiv bazonul (aspect foarte important in competitiile de triatlon pentru ca nu te ingreuneaza la proba de inot si nu te incomodeaza la proba de ciclism ), au un bazon (partea care amortizeza contactul cu seaua la proba de ciclism) extrem de bine realizat, din materiale speciale, cu o geometrie si grosimi variabile, astfel incat sa fie foarte eficient la proba de ciclism, sa nu se imbibe cu apa la proba de inot si sa nu incomodeze la proba de alergare.

 

Catlike - este un producator spaniol specializat in realizarea de casti, ochelari de soare si pantofi de ciclism cu un design impecabil. De foarte multi ani produsele lor sunt purtate de echipe de top in marile circuite europene si mondiale de ciclism. Produsele se evidentiaza prin greutate redusa, aerodinamicitate, rezistenta la impact foarte mare si o aerisire foarte buna.

 

Vittoria - poate cel mai important si apreciat brand de cauciucuri de sosea din lume. Cauciucurile Vittoria sunt puse in evidenta de greutatea redusa, aderenta excelenta la toate tipurile de sol (in functie de modelul ales) si una dintre cele mai bune rezistente la intepaturi => o cursa rapida si fara riscul de a face pana!

 

XLC - producator si comerciant german de accesorii pentru biciclete. Aceste accesorii sunt mai putin/deloc utilizate la bicicletele de competritie, dar sunt foarte utile pentru pregatirea acestora si pentru bicicletele de sosea. XLC pune la dispozitie o gama extrem de bogata de astfel de accesorii: pompe, dispozitive de curatare, diverse scule, gentute, faruri, aripi, etc.

 

In concluzie:

Daca vrei sa maximizezi conditia fizica obtinuta in antrenament, ai nevoie de un echipament care sa te ajute, nu  sa te incurce (o bicicleta performanta, un echipament confortabil si sigur, si cauciucuri cu o aderenta excelenta).

Daca ai nevoie de echipament => trebuie sa platesti.

Daca trebuie sa platesti => vrei sa platesti cat mai putin => ai nevoie de discount-uri.

 

In toata aceasta ecuatie, Efort Club poate fi solutia si pentru tine.

 

Am pus la punct un sistem prin care poti beneficia de discount-uri si te poti bucura de produsele comercializate de Mos Ion Roata la preturi mult mai bune.

 

Membrii Efort Club beneficiaza de urmatoatrele discount-uri :

Membrii Bronz - reducere 10% la marcile importate de Mos Ion Roata si 3% la celelalte marci comercializate de Mos Ion Roata

Membrii Silver - reducere 15% la marcile importate de Mos Ion Roata si 5% la celelalte marci marci comercializate de Mos Ion Roata

Membrii Gold - reducere 20% la marcile importate de Mos Ion Roata si 7% la celelalte marci marci comercializate de Mos Ion Roata

 

Detalii despre modul in care poti deveni Membru Efort Club gasesti aici.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Articole recomandate

Preda Publishing partener Efort Club

April 10, 2017

1/5
Please reload

Articole recente
Please reload

Arhiva
Please reload

Cauta
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square