ISOSTAR (NUTRIVITA), partener Efort Club

29.09.2017

 

In domeniul produselor de nutritie sportiva, sunte onorati sa lucram cu Nutrivita, importator al unor brand-uri recunoscute mondial.

 

Membrii Efort Club beneficiaza de urmatoatrele discount-uri, la toate marcile comercializate de Nutrivita: Isostar, Gerlinea, Gerble, Cereal Bio, Allergo, Bauck Hof, Filet Bleu, Cereline.

 

Membrii Bronz - reducere 4%

Membrii Silver - reducere 8% l

Membrii Gold - reducere 12%

 

Detalii despre modul in care poti deveni Membru Efort Club gasesti aici.

 

Marcile Nutrivita:

 

 

ISOSTAR a fost creat in 1977 de medicul si cercetstorul elvețian dr. Wander, fiind prima bautura pentru sportivi din Europa. Odata cu lansarea în 1984 a bauturii gata preparate, marca devine un succes international. In 2009 marca se relanseaza sub un nou concept grafic, mai modern, avand o prezenta puternica in peste 40 de tari din Europa, Asia, Africa, America de Sud.

 

Marca este construita in jurul conceptului de izotonicitate.

Izotonic = bautura sau produs care are structura moleculara asemanatoare cu sangele, ceea ce ii confera avantajul rehidratarii rapide, favorizand absorbtia de nutrienti.

 

ISOSTAR are un continut echilibrat de carbohidrati si electroliti, pentru prevenirea carentelor inainte, in timpul si dupa efortul sportiv, asigurand resursele necesare in timp util: carbohidrati pentru energie, minerale pentru inlocuirea celor pierdute in timpul efortului intens, vitamine, etc.

Produsele sunt testate clinic, fapt ce atesta eficienta produselor si contributia lor la îmbunatatirea performantelor atletilor din diverse sporturi.  

 

 

 

 GERLINEA

Produsele Gerlinea se bazeaza pe o experienta nutritionala solida, dezvoltata in peste 20 de ani. Starea de bine se obține prin echilibru alimentar, deziderat ce nu este intotdeauna usor de atins zi de zi.

Gerlinea va simplifica viata prin intermediul unei game variate de substitute de masa savuroase. A manca echilibrat, sanatos si variat, fara a te frustra este important pentru a te simti bine in propria piele si a profita de viata! Gama Gerlinea este compusa din substitute de masa (batoane, milk-shake) si snack-uri hiperproteice si hipocalorice (batoane, biscuiti).

 

 

GERBLE expertul dietetic - in gama de produse premium Gerble a fost inglobat secretul dietei franceze. Biscuitii propusi in aceasta gama au un continut redus de sare, zahar si grasimi si sunt îmbogatiti cu vitamine si minerale.

Produsele Gerble se potrivesc acelora cu un ritm de viata alert si solicitant.

 

GERBLE fara gluten – se adreseaza celor ce doresc sau sunt nevoiti sa elimine glutenul din alimentatie. 

 

GERBLE glucocerul – se adreseaza celor ce doresc sa reduca consumul de zaharuri, inclusiv diabeticilor. Dezvoltate de nutritionisti, acestea determina un raspuns glicemic redus.

 

 

 

CEREAL BIO

Produse cerealiere fara coloranti si conservanti, din ingrediente provenite din agricultura ecologica. Gama acestor produse cuprinde de biscuiți, chec, cereale de mic dejun destinata celor care acorda importanta calității alimentatiei, cat si produse special concepute pentru copii din gama "Bio Kid".

 

 

ALLERGO

Intrat pe piața din Romania in 2014, Allergo este primul brand oferit în supermarket-uri pentru persoanele cu intoleranta la gluten, lactoza si lapte. Produsele Allergo sunt dezvoltate de peste 20 de ani de nutritionisti specializati in produse fara gluten, fara lactoza si fara lapte. Allergo este garantia sigurantei alimentare prin selectarea si controlul materiilor prime, liniilor de productie dedicate, o trasabilitate complet, controlul riscurilor alergenilor de la productie pana pe rafturile din magazine.

 

 

BAUCKHOF

Una din marcile de traditie pe piata produselor ecologice din Germania, Bauckhof propune in Romania o gama complexa de produse BIO si BIO fara gluten pentru prepararea in casa a painii si produselor de patiserie, cu un gust desavarsit.

 

 

FILET BLEU

Biscuiti si fursecuri gourmet din Bretania. Traditie din 1920. În 1919, Henri Friant, un fost pescar si sotia sa Marie au fondat un atelier de productie artizanala de biscuiti în Pont L’Abbé - Bretania. In omagiul marinarilori Bretoni si ale lor plase de pescuit albastre, au numit firma „Biscuiterie du Filet Bleu”. In aproape 100 de ani de existenta, Filet Bleu si-a incantat consumatorii cu retete gourmet, din ingrediente fine. In ultimii 5 ani compania si-a intensificat exporturile, astazi fiind prezenta pe toate continentele, in Franța fiind în top 10 producatori de biscuiti. Succesul companiei la nivel mondial vine din retetele traditionale folosite dar si din ingredientele de cea mai buna calitate precum untul organic breton, cereale integrale sau sarea de mare de Guerande. Produsele sunt disponibile într-o varietate de forme si retete.

 

 

CERELINE

Gama specializata de biscuiti gourmet, fabricati de „Biscuiterie du Filet Bleu”, dupa retete traditionale frantuzesti.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Articole recomandate

Preda Publishing partener Efort Club

April 10, 2017

1/5
Please reload

Articole recente
Please reload

Arhiva
Please reload

Cauta