Sala de sport - Efort Club

18.01.2018

Partea buna a intamplarii cu durerea de spate, pe langa faptul ca ma recuperez destul de bine si repede, este ca am avut mult timp la dispozitie, pe care in final, l-am folosit in interesul Clubului.

 

Din pacate a trebuit sa anulez pt cca. 1 luna antrenamentele cu clientii (adulti si copii) ceea ce a dus, evident , la rezilierea contractului pe care il aveam cu sala Evolution Fitness.

 

In timpul avut la dispozitie am reusit sa definitivez ideile pentru amenajarea unei sali proprii de sport, asa ca la finalul lunii decembrie am dat in folosinta , si catre public, sala mea de sport.

 

Asa arata sala, care evident este si la dispozitia clientilor Efort Club. 

 

Numarul maxim de clienti care pot fi gestionati eficient pentru client (antrenamente de de pana la 2 ore/client), pe parcursul unei saptamani, este de cca. 12, cu cate 2-3 antrenamente/saptamana fiecare.

 

Evident, nu se compara cu Word Class sau alte sali de sport consacrate, dar chiar si in fata acestora Sala Efort Club are o serie de avantaje de necontestat:

1. spatiu de antrenament personal. In timpul programului tau nu va mai fi alt client in sala si nu te vei mai jena ca cineva se utia, poate, prea insistent la tine.

2. toate aparatele vor fi libere si nu vei astepta niciodata ca un aparat sa fie eliberat. In felul acesta iti vei putea exploata la maxim timpul dedicat antrenamentelor.

3. antrenamente cu antrenor personal 1 la 1. Nu vei face singur/singura excercitiile. Multe dintre ele le vom face impreuna. In felul acesta va creste atat motivatia cat si performanta ta sportiva.

4. program de antrenament prelungit de pana la 2 ore/client. Nu trebuie sa te grabesti si nu trebuie sa ma platesti suplimentar pentru ca iti voi dedica mai mult timp si tu te vei antrena mai mult. Important este ca tu sa te simti bine si antrenamentul sa isi atinga scopul.

5. programul de antrenament va fi adaptat permanent ca urmare a evolutiei tale saptamanale.

6. spatiu de vestiare, dusuri si antrenament primitor si familiar. In scurt timp vei ajunge sa te simti ca acasa!

7. locatie excelenta, linistita, foarte sigura si curata. Nu vei avea niciodata probleme de siguranta personala, indiferent de ora la care vei termina antrenamentele. Adresa este pe str. Ermil Pangrati (strada cu Televiziunea Romana, foarte aproape de Statuia Aviatorilor). 

8. preturi excelente (foarte mici) avand in vedere pachetul oferit: antrenor personal, program personalizat si prelungit de antrenament, acces la sala de sport. Avand in vedere ca este un spatiu personal, ca nu sunt costuri suplimentare pentru accesul in sala nici pentru mine, nici pentru tine ca si client, am reusit sa cobor preturile foarte de mult.

Noile preturi oferite le poti gasi aici.

 

Pana acum, in mai putin de 1 luna s-au abonat deja 5 clienti care beneficiaza de antrenamente individuale. Mai sunt disponibile cca. 7 locuri. Pentru programari ne poti contacta la numarul de telefon 0742.13.00.14.