Vrei sa fii Sponsorul nostru?

Stim ca profitul companiei tale este foarte important pentru tine.

De fapt, el este ratiunea pentru care firma ta exista si este normal sa fie asa. El ajuta la dezvoltarea companiei tale si la bunastarea angajatilor, a actionarilor si a societatii in care isi desfasoara activitatea. 

Dupa cum stii, Statul Roman a creat mecanismele legislative prin care compania ta, daca doresti, poate sprijini financiar, Asociatii profesionale si ONG-uri.

Acest lucru nu te costa nimic.

 

Practic din impozitul tau pe profit, care a fost sau urmeaza sa fie platit catre Stat,  poti sa deduci pentru sposorizare  o suma egala cu 0,3% din cifra de afaceri, dar nu mai mare de 20% din impozitul pe profit datorat Statului Roman. 

Noi, Efort Club, suntem o asociatie sportiva, si am fi onorati sa beneficiem de sprijnul tau financiar in dezvoltarea activitatii noastre.

Unul dintre obiectivele noastre viitoare este de a antrena cat mai multe grupe de copii. Acesti copii vor reprezenta baza de selectie pentru viitori sportivi de performanta in atletism, ciclism si triatlon.

Fondurile primite ne vor ajuta sa dezvoltam baza materiala a clubului si sa angajam noi instructori. Atat baza materiala cat si noii instructori ii vom folosi in principal pentru a putea oferi servicii cat mai specializate si in conditii de costuri cat mai mici pentru copii. 

In plus, copiilor talentati, ne dorim sa le punem la dispozitie baza materiala a clubului (mai ales biciclete care sunt cele mai scumpe articole) si sa ii putem antrena in diverse cantonamente puse la dispozitie gratuit.

Deoarece la realizarea profitului companiei tale au contribuit si angajatii tai, in Oferta pregatita de noi pentru sponsorii nostri vei gasi si o serie de avantaje acordate angajatilor tai si copiilor acestora.

Astfel vom avea un parteneriat Win - Win, in care cu totii vom castiga.

Compania ta, ne sprijina cu fonduri, noi ne dezvlotam activitatea si baza materiala, sprijinind si motivand copii sa faca sport si sa se antreneze. In plus, vom putea oferi servicii cu reduceri de pret substantiale catre angajatii tai si copii acestora. La randul lor acestia vor capata o stare fizica si psihica imbunatatita si pozitiva, ceea ce se va reflecta in profitabilitatea companiei.

Daca apreciezi ceea ce facem si ceea ce vrem sa dezvoltam impreuna, am fi onorati sa devenim parteneri. Pentru aceasta te rugam sa ne contactezi.

Iti multumim anticipat si ne-am bucura sa accepti sa ne sprijini in dezvoltarea activitatii noastre.

 

Echipa Efort Club

Oferta nostra catre Sponsori

Apreciem faptul ca doresti sa ne sprijini in dezvoltarea noastra si iti punem la dispozitie urmatorul pachet de servicii ce speram sa acopere, macar in  parte, sprijinul pe care ni-l acorzi.

Ce orefim:

  • Respect pentru marca si numele companiei tale

  • vom afisa cu mandrie logo-ul si numele companiei pe toate suporturile noastre (site, newsletter, echipament, fly-ere publicitare, etc.)

  • vom afisa prezentarea firmei tale, insotita logo si de link catre site-ul tau, pe "Pagina Sponsorilor"

  • reduceri* comerciale substantiale pentru angajati tai si copii  acestora (25% pentru angajati si 50% pentru copii**)

  * doar la sesiunile, planurile si pachetele de antrenament

** nu se acorda pentru sedintele de inot

 
 
 

Pagina Sponsorilor

Lucrurile bune, impartite, parca devin mai gustoase!

0742.13.00.14  |   contact@efortclub.ro

Bucuresti, Romania

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon